Blogia
Yaashh.

Cada 3 segons, un nen mort per culpa de malalties.

Cada 3 segons, un nen mort per culpa de malalties.

La notícia parla de que cada 3 segons mor un nen que no ha arribat encara als 5 anys.  Es veu que es per causes que es poden prevenir.

Més de deu milions d’infants es moren cada any per malalties que es poden curar amb una medicació adequada. La alerta del que estava passant la va donar l’ONG Save The Children.

Els responsables de la ONG  van advertir que cada vegada hi han més persones afectades i cada vegada hi ha menys medicines i menys recursos de medicina ja que no hi ha diners.

 

Jo crec que això es podria evitar, tal i com diuen els responsables de la ONG, perquè si tanta gent malalta hi ha, que l’hi donin medicaments als que ho necessiten. No haurien d’estar tan cars els medicaments ja que els que més malalties enganxen són els pobres que viuen per Àfrica i per llocs així i a sobre són els que menys diners tenen. Entre que no tenen diners i que els medicaments estan molt cars, no tenen suficient diners com a mantenir-se i poder-se curar i per això hi ha tantes morts en llocs així de pobres.

 

Als països del Sud, les persones estan obligades a pagar impostos al govern, bancs privats, etc..

Per culpa d’aquests impostos, hi ha molta gent pobre que té fills, i que moren per no poder alimentar-los o simplement per culpa de les malalties i no tenen diners per curar-les.

2 comentarios

Virginia Mendizábal -

Esta noticia me ha parecido muy bien hecha pero te ha faltado el video y es necesario. El mejor blog que he visto. ADIOS